Nyt fra bestyrelsen


Der har efter ønske fra B.Division, været afholdt møde i Hvilsom. Med fra bestyrelsen var Stub Jensen og Kim Hornsyld. Formålet var, og tage en snak om fremtidens B.Division. Der blev lavet en aftale i 2016, der gælder til og med 2019, og den holder vi ved. Derudover blev det aftalt, at vi vil prøve at lave en ny B.Division, Level 1, som , hvis der er mindst 3 tilmeldte traktorer, starter 2018. Formålet er, at få alle de gamle B.Division traktorer der står rundt omkring ud og køre igen. Der vil være nye limits grænser, så klassen vender tilbage til det den startede som, en utrolig populær national begynderklasse.
Den nuværende B.Division fortsætter, som Level 2, sæson 2018 og 2019, hvorefter vi tager den derfra.

Dtp har været inviteret med til årsmøde hos Farm Cup, om et muligt samarbejde. Med fra bestyrelsen var Kim Hornsyld. Flere arrangører har ytret ønske om at afholde både Farm Cup, og en Dm afd. i Farmstock. Mødet havde en meget positiv stemning, og det blev besluttet, at der i sæson 2018 køres 3 stævner sammen. Det er 1. DM i Brande, Visby og Allingåbro. Det har længe været et stort ønske fra Teams, at nedbringe antallet af stævner, således at man kan køre både DTP og Farm Cup. Det vil forhåbentlig øge antallet af traktorer i både DTP og Farm cuppen. Med i aftalen er et syn af Farm cup traktorer efter ETPC`s sikkerheds regelbog. Farm Cup får deres eget årlige syn, som i første omgang bliver foretaget af Henning Jensen, samt Farm Cuppen`s egne synsfolk. Farm cup syn giver ret til at køre Farm Cup, IKKE DTP. Får man lavet et DTP syn, giver det ret til begge dele.
En DTP synet Farmstock traktor hedder for eftertiden 3,6t FS Supersport, og 4,5t FS Supersport , Som der står i ETPC`s regelbog under level 3-4.
Vi ser frem til et godt samarbejde, til gavn for både DTP og Farm Cuppen.


    Mvh. Kim Hornsyld