Nyhedsbrev februar 2018

created by DTP - bestyrelsen |

Det er ved at være den tid på året hvor vi lige vil minde jer om nye tiltag og ændringer i foreningen.

 

1. 

Der har i bestyrelsen været talt omkring det med at vi har annulleret den danske regelbog, og valgt at køre efter den engelske, at der nu vil være nogle danske særregler som falder ud. Vi har videregivet de fleste af dem til Dommerudvalget, så de kan se på dem der.

 

Der er dog en regel vi allerede har valgt at fjerne helt og holdent. 

Reglen for at deltage i to modificerede klasser, at det kræver en forøgelse af motormængde/kraft for at kunne køre to klasser, er nu fjernet igen. 

Vi kan se en fordel i at nogle traktorer ønsker at køre to gange, både for vores publikum og vores arrangører, men også for det samlede billede når der skal opgives antal traktorer til EM f.eks. 

Så sidder der teams derude som tænker det kunne være interessant at deltage i to klasser blot ved at hægte mere vægt på, så er muligheden der nu igen.

 

2.

Dommerudvalget har valgt at holde en workshop-dag. Denne dag er for at få oplært de nye dommere i flokken, og især for at få en samlet gennemgang af alle stævneregler, og evt nye tiltag fra den kommende regelbog fra ETPC. 

Alt sammen for at optimere dommerudvalget i DTP. 

Et af de særlige tiltag der er gjort her, er at Erik (flagmand for Sort Niels) er inviteret med, så han også kan få samme input og gennemgang af reglerne, da vi tidligere har brugt ham som flagmand. 

Den workshop vil være dagen efter kørermødet, og afholdes på TronsøSkolen i Grindsted.

 

3. 

Ændring i ETPC regi. 

Da vi i bestyrelsen har valgt at have en plads i ETPC repræsentantskabet, er Poul Ager blevet skiftet ud med Tanya Madsen. 

Karsten Christensen stod på listen sammen med Poul tidligere, men har i 2017 holdt lidt lav profil, da der var sygdom derhjemme der skulle tages hensyn til.

Karsten har overtaget hovedkontakten til ETPC, i samråd med Tanya.

Karsten kender i fra hans gøren som fotograf, men inden i dømmer ham som værende kun det, så lige en kort beskrivelse af ham.

Han er udlært lastvognsmekaniker, taler og skriver flydende tysk og engelsk. Til dagligt er han faglærer på TronsøSkolen hvor han underviser i auto/metal fagene. En klar fordel ved Karsten er at han ikke er en del af et team, så han taler fuldstændig uvildigt i ETPC, og taler foreningens sag.

Hans færden som fotograf bliver også mærket af dette, da han selv gerne vil tage mere del i foreningsarbejdet, så inden længe vil i se opslag om at vi søger en eller flere fotografer til foreningen. Kender i nogen, så meld gerne tilbage til os.

Er der sager i gerne vil have klaret med ETPC, så er mailadressen stadig ETPC@tractorpulling.dk

 

4. 

I dommerudvalget har vi fået en ny formand i form af Nicolai Karstensen fra Black Russian teamet. 

Black Russian kommer ikke på banen i 2018, og derfor vil Nicolai gerne være behjælpelig i dommerudvalget.

Hans opgave er at koordinere dommerudvalget sammen med Tanya Madsen fra bestyrelsen.

Mailkontakt til Nicolai er nk@tractorpulling.dk

 

5.

Eurocup udvalget har fået to nye medlemmer.

Patrick Hansen og Morten Langgaard er blevet en del af udvalget, sammen med Landmark, Margrethe og Stub fra bestyrelsen. Derudover er der oprettet underudvalg til at tage sig af de forskellige ting, især de praktiske sager. 

Kontakt til udvalget er eurocup@tractorpulling.dk

 

Vi har også fået sat et EM udvalg sammen, som allerede nu er gået igang med at få lavet en reklame for EM 2019. Det vil være i form af et logo som kan indgå i flyers, banner og en plakat for EM.

Vi har fået hjælp af en frivillig multimedie designer til at lave logoet. Han er oveni igang med at lave noget reklamemateriel til Kim Hornsyld, så han har noget til at søge sponsorer til foreningen. 

Har man noget til EM udvalget så er mailadressen em@tractorpulling.dk

 

6.

Der vil komme en opgaveliste på mail, med ting der skal bruges hjælp til ved de forskellige stævner samt promotion.

Mere info om dette til kørermødet.

Samtidig vil der også være nogle arbejdsdage hvor der vil være brug for hjælpende hænder. 

 

7.

Ændring i promotion udvalget.

Promotion udvalget er ændret i opsætningen. Stub er med fra bestyrelsen og derudover er udvalget med Anita og Mikkel fra Lolland, samt Mette fra Hjallerup. 

Sammen har de set på nye varer sammen med en ny leverandør, og arbejder nu videre med dette. 

Ønsker man at hjælpe i promotion, kan de kontaktes på promotion@tractorpulling.dk

 

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen i DTP.