Nyhedsbrev April 2018

created by DTP Bestyrelsen |

Nyhedsbrev april 2018

Dette nyhedsbrev bliver nok det sidste inden sæsonsstart første weekend i maj.

Tanya og Karsten var en tur i Rotterdam til det årlige ETPC møde. Der blev vendt en masse ting for den kommende sæson. Samtidig blev der fortalt lidt detaljer omkring EM i Sverige til September.
En af de vigtigste detaljer at fremhæve derfra, er at Farmstock stadig ikke er på plads til EM. Arrangøren er i fuld sving med at finde midlerne til at kunne få de to klasser med på programmet. Vi krydser fingre for at det lykkes.
I år er første sæson for DTP at vi kører efter den Engelske officielle regelbog fra ETPC, alle teams har fået et eksemplar udleveret til kørermødet.
Skulle der sidde nogen derude som ikke har fået en bog endnu kan rette henvendelse til Bestyrelsen og få deres eksemplar derigennem.
Er der nogen som ønsker at komme ind i sporten, og derfor mangler en regelbog, skriv til Bestyrelsen, så finder vi en løsning.

Kørermødet blev afholdt på Hotel Dalgas i Brande.
Sæsonens plan blev gennemgået sammen med de mange teams og hjælpere der var dukket op. Der blev uddelt kalendere til dem som ønskede det, og skulle der være nogen derude der mangler nogle til et arrangement, så skriv til Bestyrelsen.

Der er prøvetræk til stævnet på Gl. Estrup d. 28 April, sammen med farmstævnet på dagen. De teams der ønsker at afvikle et prøvetræk den dag, skal lige skrive til bestyrelsen på bestyrelse@tractorpulling.dk.
Minierne bliver kontaktet direkte af bestyrelsen, for at sikre om vi skal have minislæden afsted eller ej.

Til kørermødet blev der startet en ny ting op i DTP. Vi fik endelig stablet et kørerudvalg på benene.
udvalget består af følgende folk:
Jan Drøge – Superstock
Ole Bredahl – Prostock
Preben Juhl – Light Modified
Henrik Bank Jensen – Modified
Bjarne Mortensen – Heavy Modified
Sigurd Juhl – Mini Modified
Rene Ørndrup – Farmstock
Johan Jacobsen – B-division

Kontakt til kørerudvalget kan ske via mailadressen ku(at)tractorpulling.dk


Dagen efter kørermødet afholdte et komplet dommerudvalg møde, både for at sikre en god start for de nye dommere, men også for at styrke vores dommerudvalg ved at gennemgå regelbogen og ved at der også var slædefolk og certificering med til mødet, så fik vi faktisk en rigtig god dag ud af det.
Dagen blev krydret af at det foregik på TronsøSkolen i Grindsted, hvor skolens dogme som Fri Fagskole (og Efterskole), at undervisningen er virkelighedsnær – gøremålsundervisning. Så skolens faglærer Karsten, som også er DTP’s ETPC repræsentant, havde arrangeret simuleret traktortræk i skolens idrætshal. Så alle situationer kunne prøves i praksis. Det var en virkelig sjov og lærerig oplevelse når både slædefolk, dommere og de øvrige deltagere, kunne leve sig ind i sporten og tingene på banen, og her med en mulighed for at pause situationen og gennemgå den via regelbogen.

 

Lidt små info for den kommende sæson.
Alle teams skal huske at indberette til bestyrelsen hvis de deltager i arrangementer udenfor løbskalenderen/ETPC regi.

Og en anden lille detalje, DTP søger stadig en ekstra fotograf. Vi vil gerne udvide mediegruppen for foreningen, og derfor kræver det flere folk på sidelinjen. Så sidder der nogen derude, så skriv endelig til os.

 

Det var ordene fra nu. Husk DM1 på Brande Pullingarena første weekend i Maj i år, nærmere bestemt 5. maj.

 

-         Bestyrelsen