Nyhedsbrev 3. Marts 2018

created by DTP Bestyrelsen |

Goddag derude i landet.

 

Sæsonens start nærmer sig, og derfor er der tid til en ny omgang nyheder og beskeder her fra bestyrelsen.

 

1. 

Husk tilmelding til DM inden 5. marts! Samt købe syn/sæsongebyr via webshoppen. 

Det er lige om lidt, så få lige tjekket op på at i har fået tilmeldt jeres traktor til den kommende sæson. Det er samtidig også en guideline for hvor mange der kommer til kørermødet. Kørermødet er kun for DM tilmeldte teams.

Derudover skal i huske at have købt medlemsskab så Lone kan få dem med til kørermødet. 

Kørermødet er fredag d. 16 marts på hotel Dalgas i Brande kl 19.00

 

2.

ETPC mødet 2018

Tordag i næste uge drager Tanya Madsen, Karsten Christensen og Hans Christian Schmidt til Rotterdam for at deltage i det årlige ETPC møde dernede.

Der har været en afstemningsliste ude som vi har bearbejdet i certificering, bestyrelse og dommerudvalget. 

Det er især nogle ønskede regelændringer om indførelse af 4 ventilede topstykker i Prostock klassen, samt muligheden for at køre med to turboer i et trin, i Prostock. Begge de to ændringer har vi fra DTPs side, i samråd med prostock teams, valgt at stemme nej til. 

Derudover et lidt specielt forslag om regelændringer for motorhjelme i pro- og superstock, en regel der var meget svær at blive klog på hvad betydning den rent faktisk kunne have for vores teams i landet her. Også her blev der stemt nej.

Sidst men ikke mindst, et forslag om at ændre reglen med at man kan rykke 6 pladser på startlisten ved en evt defekt eller lignende. Som man ville erstatte med en 3 minutters regel. Formanden for dommerudvalget, Nicolai Karstensen, valgte at sende den ud til alle teams, og lade deres valg afgøre den. Der kom en snes tilbagemeldinger, og alle pegede i retning af et nej til at ændre reglen, men dog med en åbning til at den nuværende regel måske kunne trænge til en opdatering eller sanktioner.

En sidste del af regelændringer, var et forslag om at limitere kompressorstørrelsen på twowheeldrive traktorerne, dette er en klasse vi ikke har under DTP, så valget blev at stemme blankt.

Så må vi se hvad udfaldet bliver når alle de øvrige ETPC lande har stemt.

 

3.

Den kommende sæson står lige for døren, Tanya har fået trykt årets stævnekalendere, i år som postkost for at prøve lidt nyt. Hvor den ene side er kalenderen som vi kender den, og den anden side er en reklame for Eurocup 2018. De udleveres til kørermødet, og har man brug for at få nogle til sin klub, forening eller hvor man nu kommer rundt i landet, så smid en mail til tjm@tractorpulling.dk og aftal med Tanya om udlevering af dem. 

Jo mere de kommer rundt i folks hænder, jo mere synlighed er der om vores sport.

 

4.

Bestyrelsen har opfordret alle teams til at få dannet et kørerudvalg som supplement til foreningen. 

De teams der kommer til kørermødet kan jo tænke over det hjemmefra om det er noget de vil bakke op om.

 

 

Det var alt i denne omgang.

Efter ETPC- og kørermødet kommer der mere nyt.

 

 - Bestyrelsen