Pressemeddelelse

110 teams dyster om en halv million kroner.

Øredøvende larm, tykke røgskyer, spænding og knivskarp konkurrence. Det er ingredienserne når Europas stærkeste specialbyggede traktorer, dyster på Herning Pulling Arena den 27. og 28. juli.Konkurrencen er en afdeling af Euro Cup og en afdeling af DM og de fleste af klasserne står stadig åbne, så spænding er der masser af.

Sidste års vinder af Euro Cup titlen i kongeklassen, LAMBADA, tager en sæson i USA. Så pludselig er der kommet ekstra spænding i denne klasse. SIMPLY IRRESISTEBLE med de snerrende V8 racermotorer, kæmper i år mod både GREEN FIGHTER og GREEN SPIRIT med de brølende V12 flymotorer og WHISPERING GIANT med de hvislende jetmotorer. Og selvfølgelig er Team FOX også med i denne klasse. Med alle 5 motorer i topform, skulle der nok være en chance for en plads på præmieskamlen.

I Pro Stock klassen er der også masser af spænding. I top 3 ligger danske JOHN DEERE og kæmper mod de stærke hollandske og finske konkurrenter. De har været stærkt kørende hele sæsonen og er tændte på endnu en topplacering.Der er tilmeldt over 20 traktorer her og både BLUE BAMBINO og BUKKE BRUSE har også potentiale til at ende på sejrskamlen.

Også i Super Stock klassen er der spænding. Her er det især en kamp mellem de røde og de grønne. Bliver det en IH eller en John Deere? BITS´N PIECES teamet fra Holland huskes fra sidste år, af mange for deres turbo eksplosion! Ingen tvivl om at de mange hestekræfter stiller store krav til materiellets holdbarhed.

Præmiepulje på den halve million ialt.

For at øge konkurrencen og antallet af traktorer, er præmie pengene igen blevet øget til en samlet pulje på omkring en halv million gode danske kroner. Og med over 110 startplaceringer i de forskellige klasser skulle det nok kunne sikre en knivskarp konkurrence på Herning Pulling Arena.

Europas elite stiller op.

Omkring 110 teams, eller over 250.000 hestekræfter, stiller op ved konkurrencen i Herning. Deriblandt eliten fra Danmark, Holland, Tyskland, Belgien, England, Italien, Sverige, Norge og Finland.

Traktorer med op til 10.000 HK!

Traktorerne er specialbyggede til formålet (modificerede), og er f.eks. monteret med toptunede diesel- og benzinmotorer fra lastbiler, fly, kampvogne og amerikaner biler. Eller de kan være hårdt tunede standardtraktorer (super stock og pro stock) og ligner en almindelig traktor, men udvikler 15-20 gange så mange hestekræfter. Traktorerne må kun trække på baghjulene.

Der bliver drøn på, lørdag den 27. juli kl. 15.00 – 21.00 og søndag den 28. juli kl. 11.00 – 17.00, når porten slås op på Herning Pulling Arena, på Mørupvej.

Kontaktperson:
Lars Skou
Tlf: 70279927
E-mail: ls@tractorpulling.dk

På vores hjemmeside www.tractorpulling.dk under ”Pressecenter” kan denne pressemeddelelse også downloades. Der findes der også billeder i høj opløsning.