Pressecenter

Hvis de agter at besøge et af vores stævner, beder vi dem venligst akkreditere dem her. Så kan vi også forsyne dem med startlister og andre informationer op til stævnet.

Dansk Tractor Pulling
Sekretariat
v/ Fm. Lars Skou
+45 70 27 99 27

Det anbefales at møde op ca. en halv time før stævnestart. De første vindere er allerede fundet efter 1 – 1,5 time.

Ved stævnerne forefindes vores “hovedkvarter”/information for enden af banen, i form af en kontor pavillon på en sættevognstrailer. Her bedes de henvende dem ved ankomst. Her får de så udleveret adgangstegn til det lukkede baneareal.

Her vil de også kunne komme i kontakt med vores presseansvarlige som kan hjælpe dem med kontakten til de forskellige teams, resultater, og andre spørgsmål de måtte have.

Det bedste sted at tage gode billeder er ud for 90-100 meter mærket. Halvvejs oppe af banen vil traktorernes hastighed være op imod 70 km/t og da kort lukketid så er nødvendig for at opnå skarpe billeder her, bliver de knapt så spektakulære som omkring 100 meter mærket.

Det er også lige værd at bemærke, at traktorerne godt kan trække en sky af støv og lignende efter sig når de passerer en. Også derfor kan det være en fordel at stå ved enden af banen. Også for deres fotoudstyrs skyld!

Hvis de ikke er i gang med at fotografere vil vi tilråde at opholder dem i det bageste område af banearealet.

Løb ALDRIG på over selve tractor pulling banen eller banens afløb. Dette gælder også mellem de enkelte træk, da der så kører servicetraktorer rundt på banen og præparerer banelegemet til næste traktor. Hvis de skal over på modsatte side af banen, så gå nedenom startstedet eller helt for enden af afløbsarealet.

Mere om tractor pulling