1. DM Herning 2013

1 Dm Herning. 2013

Vinter går på hæld og tractor står i værksted og tripper for at komme ud på banen og vise hvad den kan. For det går løs på Herning pulling arena med første Dm. Mange timer er brugt i værkstedet i vinters løb for at få de sidste HK ud af motor, kan alle dele nu blive i blokken?. Og kan resten holde til de mange HK. Tractor pulling skal ses og ikke mindst høres/føles.
Vi ses på Herning pulling arena den 4 Maj Kl. 11/00. Mørupvej 37 7400 Herning. (ja mørupvej igen)
Man kan påregne at der kommer over 60 puller til start denne dag, og der er lagt op til kamp. Så gå ikke glip af denne dag, og tag lige nabo med, de har godt af at se noget som rykker skindet at fromasien.
Pro stok er en klasse som i de sidste mange år har haft en udvikling ud over det sædvanlige. Trods dette har vi flere puller som køre med i denne klasse over hele EU. Kom og oplev hvordan en pro stok skal tage omdrejninger for at være med i det svære hårde selskab. I superstok klassen vil kaninen nok vise tænder, så må vi se om Hobo og lynet fra Aulum kan være med, men i pulling kan alt ske, så man skal ikke afskrive nogen, og alle de klasser har grejet til at være med.
Den “lille” Farmstok klassen bliver nok også dette år tæt. Den tunge klasse i farmstok bliver der nok ikke lagt fingre imellem, er helt overbevist om at Nhs Herkules vil gøre alt for at sætte de andre nogle meter bagud.
Modificeret klasser kan alt ske, men nok ikke meget i tvivl om at Black Power i 2500 kg vil lægge hårdt ud, og få nogle gode point som start. Men som det er i pulling er der altid en som er lige i nakken på en. en klasse som bliver spændende at følge. I 3500 kg må vi bare håbe at der bliver noget mere tilslutning, og Fox kommer på banen igen. Klassen i 4500 kg modificeret vil der nok blive lagt ud med bål og brand. I klassen 950 kg vil der blive nogle nye puller, men Jol og Wild Toy vil nok ikke give første pladen uden kamp.
Vi ses på Herning pulling arena den 4 maj, til nogle gode træk med røg, og den gode duft at brændt metanol. Så kan man jo lige tage en grillet pølse med en kold fadøl til denne oplevelse.

Entre priser 2013

Voksne             120,-
DTP-medlemmer   70,-
Børn                   30,-

Info Teams.
Husk køremøde ved vægten kl. 10/00, og der er mødepligt til samme.

Share on Facebook